Followers

Sunday, 4 September 2011

Beraya bersama Jazlan Jumain.

Salam..
dah terlambat ke aku nak ucap selamat hari raye ? hehe.. belum kutt..
~SELAMAT HARI RAYA~
entry ni nak citer pasal aku beraya dengan bekas boypren aku. Muhammad Jazlan Jumain. sebuk sangat budak nih suruh aku update belog. nak suruh aku tayang muka dea. Mase dea masuk je dalam kereta aku. serious aku awkward gilaaa ! mane tak nye, dea kan BEKAS buah hati aku.  Dalam kereta keluar pulak lagu2 yang penah ade kenangan. Aduiii~ kiteorang pegi beraya rumah gelpren aku si Ainatul Mardhiah. Then, lepas beraya tu melencong ke BP Mall. Mula-mula nak tengok wayang. tapi tiket macam hampehh~ So, kiteorang punye plan B main bowling. First game aku menang. Second game dea menang. Tapi, TOTAL dea yang menang.. SATU markah je punn. So, tak payah nak kecoh ye lan. Time kat BPmall, jumpe macikk aku, kawan2 yang kenal. semua ingat aku and lan dah couple balikk.. uisshh~ jangan buad gossip doe. kiteorang takde ape pon. OKEYHH !
dea snap pics aku. aku snap pics dea. FAIR ! haha~

budak ni tak reti duduk diam lah. Aku ngah drive sebok snap snap pulak?
Aduii.. kaki aku dah lah macam nak patah. Jalan jem gila doe.. Dea sedap snap pics pakai phone aku.
Bergilir-gilir pakai phone dea. HAHA~

P/S: Dah update. suka tak? HAHA~

11 comments: