Followers

Tuesday, 3 January 2012

Kittens ♥

Assalamualaikum...
Lama tak update blog kan? Hehe.
Rase nye belum terlambat lagi aku nak wish HAPPY NEW YEAR.
Cuti mid sem aku busy sikit. TAK PERLU lah aku share kat blog aku kan?
Just nak citer kat sini pasal kitten(s) aku.
Mereka anak kepada KITTY, 
which is aku dah anggap macam adek aku.
ni mak dea okay. Si kitty ♥

ni lah anak kitty,
let me introduce. dari kiri
Mochi, Yegi, Tommy, and Bobby.
TIGA colour kelabu and SATU orange.
Aku still tak dapat bezakan mereka bertiga.
Tunggu besar sikit, belikan rantai lain colour. HAha

Mereka sangat nakal dan comel.
tiap malam saya tidur dengan mereka dan ibunya, KITTY.
Sayang mereka sangat sangat !


2 comments: