Followers

Friday, 28 October 2011

Hari bermain dengan darah. Ouchhh !

Salam..
Hari jumaat yang indah ni dah tak jadi berapa indah sebab aku
terpaksa dibaham oleh kuceng kesayangan aku sendiri. Sedeyhh.. HAHA~ Orang kata BAGUS kalau potong kuku hari JUMAAT, so aku pon potongkan lah kuku kucing aku. Last week aku dah potong kuku aku, so tak dapat nak potong lagi this week. Belum tumbuh lagi. Hee~
Tengah potong kuku kucing aku, tetibe dea mengaum..
HAHA~
First: dea gigit jari aku.
Perghhh.. Bisa doee !



 Second : dea gigit and cakar aku .
Aku sabar je. Last2, terpaksa aku jentik telinga dea.

 Dea lah yang buad ukiran kat tangan aku hari ni. Seronok ye kau ?!

Lepas aku jentik telinga dea, aku jatuh. HAHA~
Padan muka aku. Balasan buad aku yang jentik telinga dea. Sakitt :(

2 comments:

  1. ehhh bahaya kan kalau kena gigit or cakar ngan kucing =|

    ReplyDelete
  2. bahaya macam mana?
    dah biasa kutt :P

    ReplyDelete