Followers

Friday, 16 December 2011

WishList

A s s a l a m u a l a i k u m . . .
Meh, kiah nak citer sikit ni. HAHA~ Mesti korang tak berapa nak perasan column
WISHLIST kat belog aku ni kan? Opsss, jangan ingat aku post entry ni nak menunjuk okay. Aku just nak share HAPPY aku dengan reader(s). Tu pon kalau ade reader(s) lah. Hihi.

Yang colour merah which is UNDERWATER CAMERA tu aku dah dapat tu pon beli tru-online. Bytheway, thanks to Mr. Fakhri Adib for helping me buying that thing ! 
Appreciate your help.
Yang colour kuning tu RILAKKUMA BEAR. Aku dah lame nak beli bear tu. Tapi, keinginan makin mendadak bile aku reblog tumblr aku and terjumpa gambar bawah ni. Grrr.. COMEL !

Haa.. Wishlist yang tak TICK lagi tu nantinnti la. Pulus pon kering ni. Itu sahaja kiah nak citer. Kbai :)

2 comments: