Followers

Wednesday, 15 June 2011

Tanda kebesaran Allah & Keagungan Allah SWT

Allah itu sangat sangat Hebatt kan?
Malam tadi, aku punye la excited set alarm. Konon nak tengok gerhana bulan dari tingkat 14. Tapi siapa tak kenal kalau si AthirahYusof ni dah tido? Mama aku cakap, kalau letak BOOM kan sebelah dea pon tak kan bangun. Haa~ Lastlast memang tak bangun la. Alarm tu berbunyi pon tak de sape yang sedar. Tapi, roomate aku(SitiNurulAmirah) bangun sahur untuk puase ganti. Dea kate dea dapat tengok. So, aku jealous la. So, aku  search kat google. Dapat la tengok, even tak LIVE. Huu~
Google pon letak gambar gerhana :)

2 comments:

  1. cntik kan gerhana nie :)

    ReplyDelete
  2. cantikkk !
    kalau dapat tengok live lagi bestt :)

    ReplyDelete