Followers

Tuesday, 7 June 2011

We Got Married - Yonghwa and Seohyun

Tak tahu nak tulis ape pasal citer nih.
Seriously, syok gila tengok citer ni. Aku makin lame makin ADDICTED dengan k-pop.
Aku minat gila dengan Yonghwa sejak aku tengok citer "You're Beautiful". Even dea bukan hero dalam citer tu..
Tapi aku minat sebab character dea yang caring dalam citer tu. And reality, dea memang caring..

Ni ade sikit gambar yang aku dapat letak. 
  We Got Married

 chomel kan mereka ?

 Even cincin tu murah, 2000 won(RM5.55)...
mereka hargai (: sweet !

jealouss ! COMEL nyeee !

kalau diikutkan banyak lagi gambar nak upload.
tapi banyak sangat. tak muat kang. HAHA~
btw, thanks to Faiz Sazali sebab suggest citer nih :)
and tak lupa thanks pada Amira Amin sebab bagi copy citer nih. Tak menyesal.

*Kan best kalau aku dapat jadi Seohyun. Bhaha~




2 comments:

  1. akak,try tengok we got married nickhun and victoria lagi sweet :D

    ReplyDelete